Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mirna Khamis expert-verpleegkundige

"Het leren in je vak en blijven ontwikkelen, is heel belangrijk. Dan kun je de juiste kwaliteit van zorg blijven leveren."
Axion Continu Mirna web image

Mijn verhaal

“Ik werk als expert-verpleegkundige. Binnen de divisie Revalidatie houd ik mij bezig met de kwaliteit van zorg. Kritisch kijk ik naar zorgprocessen. Als er knelpunten zijn, dan onderzoek ik hoe we dat efficiënter en creatiever kunnen organiseren. Afgelopen jaar ben ik ook begonnen aan de Master innovatie in Zorg en Welzijn.

Ik ben gegroeid binnen AxionContinu. Mijn start was als helpende en ik ben doorgestroomd naar verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG). Daarna heb ik de opleiding HBO-Verpleegkunde gedaan. Vóór mijn huidige functie werkte ik als senior verpleegkundige. Daar stond het revalidatieproces van de cliënt centraal.

Het leren in je vak, kennisdelen en jezelf blijven ontwikkelen, is heel belangrijk. Op die manier kun je de juiste kwaliteit van zorg blijven leveren. AxionContinu organiseert veel voor verpleegkundigen, zoals congressen en trainingen. Ik haal er veel plezier uit als ik mijn collega’s zie groeien en ontwikkelen.

Waar ik trots op ben is dat we cliëntgerichte zorg bieden. Als er een revalidant binnenkomt, kijken we altijd naar de persoon zelf. Wat kan iemand, en wat is zijn doel? We kunnen met onze professionele hulp echt iemand helpen om weer te functioneren. Dat maakt het werk gewoon heel mooi. Hart voor de zorg betekent voor mij het werk met blijdschap en met liefde doen.”

Ook werken in de revalidatie?

Vacatures

Zoeken
Soort baan
-- Selecteer item --
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
Revalidatiezorg