Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken op het Centraal Bureau

Om de zorg op rolletjes te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgprofessionals nodig. Bij het Centraal Bureau (CB) werken we met zo’n 200 collega’s op de volgende afdelingen: HR, beleid, ICT, marketing, financiën, vastgoed, inkoop. Hier houden ze zich onder andere bezig met de beleidsontwikkeling en het bepalen van de juiste strategie voor de gehele organisatie.

Draag bij aan de zorg vanuit je eigen expertise

Onze zorgprofessionals op locaties en in de wijk kunnen altijd rekenen op steun vanuit het CB. Ze kunnen met een vraag of een probleem bij ons terecht of het nu gaat om HR, beleid, ICT, marketing, financiën, vastgoed, inkoop of het volgen van een opleiding: de medewerkers van het CB denken mee, adviseren of helpen je uit de brand.

Er is een hoop om trots op te zijn. De drive om de zorg nóg beter te maken zie je in alles terug. Zo trekken de verschillende afdelingen samen op om slimme ideeën uit te wisselen. Ook is er in 2022 het Topcare-keurmerk voor excellente zorg door onze divisie Revalidatie & Herstel binnen gesleept. Medewerkers krijgen daarnaast volop de ruimte om zich te ontwikkelen.

"Waar jouw ambities ook liggen, op het Centraal Bureau vind je zeker een uitdaging die bij jou past."
Senior Medewerker Financiële Administratie Faissal Bouhoudane 2

Onze vacatures

Een zorgachtergrond is geen vereiste. Maar iedereen heeft wel een hart voor de zorg en één of meerdere expertises. Spreekt dat je ook aan? Sluit je dan aan bij dé ouderenzorgorganisatie in Utrecht en ontdek jouw mogelijkheden binnen het CB.

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Staf / management, ICT
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --