Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken op het Centraal Bureau

Om de zorg op rolletjes te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgprofessionals nodig. Ook mensen in de staf en ondersteuning van onze zorg zijn hard nodig. Bij het Centraal Bureau (CB) werken wij met ruim 200 collega’s om ervoor te zorgen dat onze zorgcollega’s hun werk kunnen blijven doen. Dit doen wij met onze afdelingen HR, beleid, ICT, marketing, financiën, vastgoed en inkoop. Op deze afdelingen houden ze zich onder andere bezig met de beleidsontwikkeling en het bepalen van de juiste strategie voor de gehele organisatie. En het mooiste is, hiervoor heb je niet per sé een zorgachtergrond nodig!

Draag bij aan de zorg vanuit je eigen expertise

Onze zorgprofessionals op locaties en in de wijk kunnen altijd rekenen op steun vanuit het Centraal Bureau. Of het nu gaat om een vraag over HR, problemen met de administratie of het volgen van een opleiding om de zorg te verbeteren, op het Centraal Bureau denken wij graag met ze mee. Zo voorzien wij onze zorgcollega’s altijd van passende oplossingen en goed advies.

Focus op kwaliteit en ontwikkeling
Er is een hoop om trots op te zijn als jij komt werken op ons Centraal Bureau. De drive om de zorg nóg beter te maken zie je in alles terug. Zo trekken al onze verschillende afdelingen samen op om slimme ideeën uit te wisselen en nieuwe ontwikkelingen proactief te omarmen. Ook is er in 2022 het Topcare-keurmerk voor excellente zorg door onze divisie Revalidatie & Herstel binnen gesleept. Dit wil niet alleen zeggen dat wij onze zorg goed uitvoeren, maar ook dat wij leren van eventuele fouten. Nieuwsgierig zijn, samenwerken en leren van elkaar spelen hier een grote rol!

Daarnaast krijgen medewerkers bij AxionContinu volop de ruimte om zich te ontwikkelen. Dit kan zowel met interne als externe opleidingen en trainingen, maar ook door wat vaker met collega’s mee te kijken en nieuwe samenwerkingen tussen afdelingen. Bij AxionContinu ben jij nooit uitgeleerd.

"Waar jouw ambities ook liggen, op het Centraal Bureau vind je zeker een uitdaging die bij jou past."
Senior Medewerker Financiële Administratie Faissal Bouhoudane 2

Onze vacatures voor staf en ondersteuning

Spreekt een functie in de ouderenzorg jou aan, maar heb jij nog geen werkervaring in de zorg? En wil jij graag aan de slag bij onze staf en ondersteuning op het Centraal Bureau? Solliciteer dan direct op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Sluit je dan aan bij dé ouderenzorgorganisatie in Utrecht en ontdek jouw mogelijkheden binnen het CB.

Naar vacatures op het Centraal Bureau