Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in de flexpool

Beschik je over een zorgdiploma? En wil je flexibel in de zorg werken op een manier die bij jou past? Bijvoorbeeld meer uren naast je huidige baan, of extra werken naast je verpleegkunde studie of gezin? Sluit je dan aan bij onze flexpool. Met een 0-urencontract krijg je zowel zekerheid als flexibiliteit. Zo kun je werken waar en wanneer je wilt, afhankelijk van de beschikbare diensten.

"Ik hoef me 's ochtends niet meer te haasten met de kinderen. Het is ook niet meer nodig om mijn partner om hulp te vragen om op tijd thuis te zijn. In het flexteam bepaal ik zelf mijn rooster."
Portretfoto Marcia model Creatiehuis speelt Cheryl Jard helpende Verzorgd Wonen 2

Flex werken bij AxionContinu betekent

Vast contract en toch flexibel

In onze flexpool kun je in loondienst werken met de zekerheid van een contract én de flexibiliteit om je eigen uren te bepalen. Je krijgt een 0-urencontract en kunt je inschrijven voor de diensten die overblijven nadat vaste medewerkers zijn ingepland.

Meer mogelijkheden

Hetzelfde werk, maar met meer vrijheid. Je kunt je werk combineren met een opleiding, meer vrije tijd, of zelfs een ander baantje. Het is handig voor situaties met gezinnen, waar je continu oppas nodig hebt, of als je jouw rooster wilt afstemmen op het werkrooster van je partner.

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Wij zoeken veelzijdige collega's voor ons flexteam op verschillende locaties in de regio Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein. Er is genoeg keuze voor jou als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige!

Ontdek jouw flexplek bij AxionContinu

Lijkt werken in de flexpool jou wat, maar wil je eerst meer weten? Neem gerust contact op met het flexbureau Verzorgd Wonen, via flexbureau@axioncontinu.nl en ontdek de ideale match voor jou in de ouderenzorg.

Direct naar onze vacatures in de flexpool