Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Thuiszorg fietsen in de wijk

Werken in de wijk

Hou je van zelfstandig werken en veel vrijheid in je werk? Dan past werken in de wijk goed bij jou. Samen met je collega’s draag je zorg voor onze cliënten én voor elkaar. Vanuit die gedachte werkt de divisie Thuis.

Iedereen is gelijkwaardig binnen onze wijkteams. We hebben een oplettend oog voor onze nieuwe collega’s. Met de nodige humor en plezier, zetten we samen de schouders eronder. Goede communicatie is daarbij erg belangrijk en we zorgen dat werkzaken altijd bespreekbaar zijn. Betrokken managers denken actief met je mee en bevorderen zelfstandig werken.

Mogelijkheden

Wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige is de spil in de wijk. Deze zelfstandigen en ondernemende professional is het gezicht van het team in de wijk. Neemt deel aan overleggen met ander zorgprofessionals in de wijk, coördineert kwalitatieve en kwantitatieve zorg, signaleert problemen en pakt deze zelfstandig – of indien nodig samen met de manager – aan.

Verzorgende

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de verpleging en verzorging van mensen thuis. Je werkt nauw samen met een wijkverpleegkundige, onder wiens verantwoordelijkheid je ook valt. Je begeleidt stagiaires en leerling-verpleegkundigen.

Verpleegkundige

Net zoals de verzorgende is de verpleegkundige verantwoordelijk voor zorg van mensen thuis en het ondersteunen van de wijkverpleegkundige. Daarnaast is de verpleegkundige gespecialiseerd in ziektebeelden en het verzorgen van voorwerkzaamheden met betrekking tot indicatiestelling en klinisch redeneren.

Helpende (plus)

Een helpende (plus) zal alle voorkomende zorgtaken op zich nemen. Dit zijn onder andere: het toedienen van medicatie, een buddy zijn voor een verzorgende of het begeleiden van een leerling-helpende.

"We gaan voor plezier hebben in je werk, gezonde bedrijfsvoering en een open cultuur waarbij iedereen zijn mening durft te uiten!"
Thuiszorg plezier in je werk is dansen met een bewoner

Divisie Thuis

De divisie Thuis van AxionContinu bestaat uit twaalf wijkteams, die zijn verdeeld over de stad Utrecht/Leidsche Rijn, IJsselstein en Lopik. Een wijkteam bestaat uit 10 tot 22 medewerkers. Daarnaast zijn er twee specialistische en twee casemanager teams. Een wondteam is beschikbaar voor in alle gebieden en de intramurale locaties van AxionContinu. Daarnaast hebben we meerdere dagactiviteitencentra.

Langer Thuis

AxionContinu heeft de ambitie ouderen nog beter te ondersteunen zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daarom zijn wij volop in ontwikkeling. Eén van de nieuwe diensten die daarbij hoort is het LangerThuis-pakket. Een op maat gemaakt pakket aan zorg en ondersteuning dat nauw aansluit op de behoefte van de cliënt.

Waarom Natasja het mooi vindt om in de wijk te werken.

Vacatures in de wijk

Wil jij de stap zetten en spreekt werken in de wijk jou aan? Bekijk dan de vacatures. Wil je een kijkje achter de schermen nemen om te ervaren wat het werk precies betekent en hoe de werksfeer is, dan kun je dat bij je sollicitatie aangeven.

Direct naar vacatures in de wijk