Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Contact

Heb je een vraag over werken bij AxionContinu, vacatures en/of de sollicitatieprocedures? Neem contact op met één van onze recruiters óf laat je gegevens achter via het contactformulier.

Werken in de wijk en staffuncties Centraal Bureau

Annemieke is de recruiter voor de vacatures gericht op cliënten die graag thuis blijven wonen, maar wel zorg of welzijn nodig hebben. Daaronder vallen: wijkverpleging (thuiszorg), Langer Thuis, huishouding in de wijk, dagactiviteitencentra, hospice Demeter in de Bilt, behandeldienst divisie Thuis en specialistische zorg divisie Thuis. Deze teams zijn gevestigd in Utrecht, IJsselstein, Lopik en De Bilt. Ook voor staffuncties op het vlak van planning, marketing, communicatie, innovatie, beleid en HR, kan je bij haar terecht.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Recruiter Annemieke de Hoop

Start het gesprek met Annemieke de Hoop

Werken in een woonzorgcentrum

Iris is de recruiter voor vacatures binnen de divisie Verzorgd Wonen. Hieronder vallen in de omgeving van Utrecht woonzorgcentra Huis aan de Vecht, De Componist, De Drie Ringen, De Ingelanden, De Wartburg, Gildenborgh, De Bijnkershoek en Voorveldse Hof. Hier zijn ze regelmatig op zoek naar helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen (vast en flex).

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Recruiter Iris van Maarschalkerweerd

Start het gesprek met Iris van Maarschalkerweerd

Werken in de revalidatie, woonzorgcentra in IJsselstein en Lopik, facilitair en vrijwilligerswerk

Karolien is de recruiter voor vacatures binnen de divisie Revalidatie & Herstel. Hieronder vallen de locaties De Parkgraaf, Domstate en Zorghotel de Wartburg. Hier is regelmatig plek voor helpenden plus, verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaren en specialisten. Ook kun je bij haar terecht voor vragen over de functies van woonzorgcentra in IJsselstein en Lopik (Isselwaerde, Mariënstein en De Schutse), facilitaire functies en vrijwilligerswerk.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag.

Recruiter Karolien Schneck

Start het gesprek met Karolien Schneck

Werken & Leren en staffuncties Centraal Bureau

Marlies is de recruiter voor BBL opleidingen in de zorg: voor zowel mensen met een zorgdiploma als mensen die een carrièreswitch naar de zorg willen maken. Voor stageplaatsen kun je terecht bij ons Opleidingscentrum. Klik hier voor meer informatie.

Ook staat ze je graag te woord over staffuncties op het gebied van leren en ontwikkelen, planning en roosteren, Finance & Control, Vastgoed en ICT.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Portretfoto Recruiter Marlies Remmert 3

Start het gesprek met Marlies Remmert

Contactformulier

Kan je niet kiezen? Schroom dan niet om ons te mailen. 

(Optioneel)
(Optioneel)

Werving- en selectiebureaus

Wij zijn uitstekend in staat om onze eigen doelgroep te werven, dus ongevraagde telefoontjes, e-mails of berichten via LinkedIn aan ons team Recruitment zijn niet nodig. Maar, we maken graag een uitzondering voor bureaus die een bijdrage van minimaal 1.000 euro storten aan ons goede doel, Stichting Vrienden van AxionContinu. Help ons mooie activiteiten voor ouderen te organiseren.

Doneer nu en steun ons!