Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in een woonzorgcentrum

De divisie Verzorgd Wonen van AxionContinu bestaat uit 12 woonzorgcentra en verpleeghuizen, verdeeld over de stad Utrecht/Leidsche Rijn, IJsselstein en Lopik. Hier wonen mensen vanuit de diverse doelgroepen somatiek, psychogeriatrie (ook jong dementerenden) en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Iedere locatie is anders op het gebied van zorg en grootte.


Hechte teams

Binnen de divisie Verzorgd Wonen werk je in een hecht team, wat bestaat uit helpende (plus) verzorgenden, verpleegkundigen én medewerkers welzijn en facilitair. We zijn echte teamplayers, flexibel en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. We leren van elkaar en staan voor elkaar klaar, waarbij we plezier op de werkvloer belangrijk vinden.

Jouw mogelijkheden

Verpleegkundige

De verpleegkundige is de coördinator van het team, voert verpleegtechnische handelingen uit en is ook aanspreekpunt voor verschillende afdelingen. Daarnaast verricht de verpleegkundige ook Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL).

Verzorgende

Als verzorgende houd je je onder meer bezig met: Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), toedienen medicatie, wondzorg, artsenvisite, ben je onderdeel van werkgroepen en bereid je afstemmingsoverleggen voor. De zorg voor de bewoner staat centraal.

Helpende (plus)

Een helpende (plus) neemt Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) op zich. Dit zijn handelingen die mensen iedere dag in het gewone leven verrichten. Voorbeelden van ADL zijn: in en uit bed komen, aan- en uitkleden, eten, drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan.

Door te werken in de zorg kan Cheryl beter haar eigen leven reflecteren.

Word onze collega in het woonzorgcentrum én Optimist in de zorg! Wil je eerst een kijkje achter de schermen nemen om te ervaren wat het werk precies inhoudt en hoe de werksfeer is? Dat kan! Geef dit aan bij je sollicitatie.

Direct naar vacatures in onze woonzorgcentra