Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in een woonzorgcentrum

Ontdek de verschillende plekken waar je aan de slag kan in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. Maak kennis met de diverse doelgroepen: somatiek, psychogeriatrie (ook jong dementerenden) en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Zorg samen met je collega’s dat onze bewoners goede en passende zorg krijgen. Of je nu ervaren bent, starter of studerend: we nodigen je uit om te solliciteren bij AxionContinu.

Vanuit onze optimistische houding kijken we samen met cliënten naar de mogelijkheden nu, én in de toekomst. Iedereen is anders. Dit betekent dat jij écht aandacht hebt voor de bewoner en goed kijkt wat nog wél kan. Het is namelijk fijn dat als de gezondheid afneemt, je nog zoveel mogelijk zelfstandig kan doen; en dat vertrouwen geef je aan hen.

"We staan voor elkaar klaar en wij doen ons uiterste best om het voor de bewoners een mooi verblijf te laten zijn. Ook als medewerker wordt je niet vergeten en helpen we elkaar."
Wonen woonzorgcentrum mevrouw in rolstoel planten

Hechte teams

Binnen de divisie Verzorgd Wonen werk je in een hecht team, wat bestaat uit helpende (plus) verzorgenden, verpleegkundigen én medewerkers welzijn en facilitair. We zijn echte teamplayers, flexibel en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. We leren van elkaar en staan voor elkaar klaar, waarbij we plezier op de werkvloer belangrijk vinden.

Mogelijkheden

Verpleegkundige

De verpleegkundige is de coördinator van het team, voert verpleegtechnische handelingen uit en is ook aanspreekpunt voor verschillende afdelingen. Daarnaast verricht de verpleegkundige ook Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL).

Verzorgende

Als verzorgende houd je je onder meer bezig met: Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), toedienen medicatie, wondzorg, artsenvisite, ben je onderdeel van werkgroepen en bereid je afstemmingsoverleggen voor. De zorg voor de bewoner staat centraal.

Helpende (plus)

Een helpende (plus) neemt Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) op zich. Dit zijn handelingen die mensen iedere dag in het gewone leven verrichten. Voorbeelden van ADL zijn: in en uit bed komen, aan- en uitkleden, eten, drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan.

Werken in de zorg is voor Petra het mooiste beroep in de wereld.

Divisie Verzorgd Wonen

De divisie Verzorgd Wonen van AxionContinu bestaat uit 12 woonzorgcentra en verpleeghuizen, verdeeld over de stad Utrecht/Leidsche Rijn, IJsselstein en Lopik. Hier wonen mensen vanuit de diverse doelgroepen somatiek, psychogeriatrie (ook jong dementerenden) en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Iedere locatie is anders op het gebied van zorg en grootte.

Vacatures in een woonzorgcentrum

Wil jij de stap zetten en werken bij AxionContinu? Bekijk dan de vacatures. Wil je een kijkje achter de schermen nemen om te ervaren wat het werk precies inhoudt en hoe de werksfeer is, dan kun je dat bij je sollicitatie aangeven.

Direct naar vacatures in onze woonzorgcentra