Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

HR adviseur Sabina van Heeswijk 3

Arbeidsvoorwaarden

We snappen dat jij je keuze voor een nieuwe werkgever niet alleen baseert op wat je maandelijks krijgt overgemaakt. Werken is leuk, maar het is ook belangrijk dat alles eromheen goed is geregeld! Daarom hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor je op een rij gezet. Zo weet jij waar je voor kan kiezen.

Zo belonen we jou bij AxionContinu

Dienstverband

Je krijgt bij indiensttreding een contract voor bepaalde tijd (12 maanden). Bij goed functioneren zetten wij dit om in onbepaalde tijd.

Inkomen

Ben je in dienst van verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en/of jeugdgezondheidszorg, dan val je onder de cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg, ook wel cao VVT. Op basis van de functie-indeling van FWG VVT bepalen wij je loon door middel van salarisschalen en -tredes. Je ontvangt het salaris dat hoort bij de periodiek die overeenkomt met jouw ervaring en/of de mate waarin je aantoonbaar bekwaam bent om de functie zelfstandig uit te voeren. Je schuift ieder jaar een trede op totdat het maximum van de schaal is bereikt. Ook krijg je in november een eindejaarsuitkering van 8,33%. Iedereen kan tijdens de feestdagen wel een extra zakcentje gebruiken.

Vakantiegeld, verlof en quality time

Even ‘quality time’ met je partner/gezin, maar ook even rust en ontspanning is belangrijk. Dat snappen we. Daarom krijg je bij ons 237,4 uur (6,5 week), hier gaan nationale feestdagen nog wel vanaf, 8% vakantiegeld en ontvang je één keer per jaar een vrijetijdsbudget van 150 euro waarmee je een activiteit mag declareren waar jij gelukkig van wordt!

Goed zijn en nog beter worden

Expert worden in je vakgebied? Wij dragen graag bij aan het waarmaken van jouw ambities. Eenmaal gestart, helpen we je groeien. Er zijn bij ons eigen Opleidingscentrum genoeg opleidingsmogelijkheden te kiezen. Je hebt de keuze uit maar liefst 75 verschillende soorten opleidingen, workshops en trainingen. Er zijn ruime loopbaan- en doorgroeimogelijkheden in allerlei zorgfuncties; van niveau 2 tot niveau 6. Je kan dus alle kanten op!

Plezier en teambuilding

Op het werk maar ook daarbuiten maken we graag ruimte voor plezier. Van zomerbarbecue tot het kerstfeest, onze actieve personeelsvereniging organiseert ieder seizoen veel leuks te doen. We hechten ook grote waarde aan een goede samenwerking en positieve sfeer binnen de teams. Daarom stellen wij een budget beschikbaar waarmee je samen met je team eenmalig in een kalenderjaar een gezamenlijke activiteit kan organiseren waaraan zoveel mogelijk teamleden kunnen deelnemen.

Eerder met pensioen na 45 jaar

Als je langdurig (fysiek) een zwaar beroep uitoefent bestaat er een verhoogd risico op overbelasting en voortijdige uitval. Daarom hebben sociale partners in de VVT met een regeling de mogelijkheid aangeboden aan medewerkers om hun carrière af te sluiten na 45 jaar gewerkt te hebben in sector zorg & welzijn. Deze regeling loopt tot en met 31 december 2025.

Pensioen

Fijn als alles voor nu goed geregeld is, maar voor later wil je dat natuurlijk ook hebben. Begrijpelijk. Daarom zorgen we ook voor een goed pensioen.

Goed van Start

Starten bij een nieuwe werkgever is altijd spannend. Je krijgt de eerste periode een berg aan informatie te verwerken en dat dan ook vaak allemaal tegelijk. Om nieuwe medewerkers goed te laten landen organiseren wij twee keer per maand de Goed van Start introductiedag. Een leuke, leerzame, informatieve en interactieve dag, waarin we je wegwijs maken binnen onze organisatie en ervoor zorgen dat alles wat je nodig hebt klaarstaat om jouw werk goed te kunnen doen. Starten bij AxionContinu is het ontdekken van je nieuwe werkplek, nieuwe collega's leren kennen en samen de introductie beleven. All aboard!

Waar kies jij voor?

Samen werken we aan één doel: goede en passende zorg voor de cliënten. Vakkundig en met plezier samenwerken met cliënten, hun naasten, collega’s en samenwerkingspartners is daarbij erg belangrijk. Met onze diversiteit aan talenten en persoonlijkheden maken wij dit mogelijk. Het zijn afspraken die je helpen om het beste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld om jezelf te ontwikkelen, te kijken naar de volgende stap in je loopbaan of gunstige verlofregelingen. En natuurlijk ook over je salaris en je pensioen. Optimisme in de zorg betekent voor ons denken in mogelijkheden en elke dag blijven leren.

Spreekt dat jou ook aan? Sluit je dan aan bij dé regionale ouderenzorgorganisatie en ontdek jouw mogelijkheden bij AxionContinu.

Bekijk onze vacatures