Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken bij AxionContinu

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. We bieden ouderenzorg en herstelgerichte zorg aan mensen die vanwege ouderdom of een chronische beperking verzorging of begeleiding nodig hebben.

Vanuit onze optimistische houding kijken we samen met cliënten en hun sociale omgeving naar de mogelijkheden die mensen hebben. Als geïnteresseerde en betrokken werkgever streven we naar een stimulerende werkomgeving voor onze medewerkers. Bij AxionContinu kun je je vanuit eigen interesses, kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen.

Ons verhaal - ode aan de bikkels in de zorg

Duurzaamheid

We willen bijdragen aan een betere en duurzame wereld. Voor ons betekent dat een inclusieve organisatie waar iedereen gehoord en gezien wordt. Cliënten, naasten, medewerkers en vrijwilligers voelen zich welkom in onze gezonde leef- en werkomgeving. We zorgen er voor dat kwetsbare mensen in onze maatschappij toegang hebben tot onze dienstverlening. Het verminderen van onze CO2-uitstoot, maatschappelijk verantwoord inkopen en het terugdringen van vervuiling staan hoog op onze agenda.

"Ik vind juist uitdagend aan de zorg dat eigenlijk elke dag voor mij anders is"
Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 0271

Opleiding en training

AxionContinu hecht grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers en biedt hen daarom volop kansen om opleidingen te volgen. We hebben daarvoor alleen al in eigen huis zo’n 75 opleidingen, workshops en trainingen opgezet.

Vacatures bij AxionContinu

Wil jij de stap zetten en werken bij AxionContinu? Bekijk dan de vacatures. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met OV of je kunt parkeren op eigen terrein. Wie een kijkje achter de schermen wil nemen, om te ervaren wat het werk precies betekent en hoe de werksfeer is, kan dat bij de sollicitatie aangeven.

Vacatures