Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bedrijfscultuur en kernwaarden

Dit zijn onze merkwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Onze merkwaarden helpen ons keuzes voor de toekomst te maken. Voor elk besluit, hoe klein ook, kunnen we deze waarden gebruiken om te kijken of het bij ons past.

Onze visie

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Als iemand zorg nodig heeft, raakt dat zijn leven vaak op een overweldigende manier. Dat besef is leidend in ons denken en doen. Met de cliënt kijken we welke zorg en ondersteuning nodig is en hoe we dat samen kunnen organiseren. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is.

Aandacht

Zorg kan niet zonder aandacht. Aandacht voor de vraag wat mensen (nog) willen met hun leven, wat hun ambities en dromen zijn. En voor wat ze fijn vinden. Maar ook aandacht voor waarin de cliënten van elkaar verschillen, totaal andere achtergronden hebben en een heel eigen verleden meebrengen. Die aandacht is geen luxe, geen ‘slagroom op de taart’. Het is een basis ingrediënt van ons werk. Want aandacht doet mensen goed.

Vakmanschap

Wij zijn echte vakmensen. We zijn trots op ons beroep, willen erin uitblinken en vinden het belangrijk om onszelf voortdurend te ontwikkelen, bij te scholen en meer ervaring op te doen. Kortom: om steeds beter te worden. Daarbij nemen we geen genoegen met half werk. We willen een organisatie zijn die topzorg biedt en zich continu wil verbeteren. We innoveren niet om het innoveren, we doen het om een beter resultaat te bereiken voor de cliënten.

Plezier

Wie onze locaties bezoekt, merkt dat we ons werk leuk vinden. Dat gaat verder dan een vriendelijk woord en zorgen voor een prettige sfeer. We hebben vooral plezier in wat we bereiken. In het elke dag samen met cliënten kijken wat er nog meer kan. Of dat volgende stapje óók nog gezet kan worden. Daarnaast vinden we werkplezier in het samen verantwoordelijkheid dragen voor een huis of een afdeling. Samenwerken maakt ons werk leuker.

Ons verhaal - ode aan de bikkels in de zorg

Draag bij aan de zorg vanuit je eigen expertise

Stel je eens voor dat mensen met een beperking door ziekte of ouderen over vijf jaar een stukje gelukkiger zijn geworden. En dat wij daar als AxionContinu een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd. Dat goede en passende zorg geen luxe meer is, maar de standaard. Dat we echt van betekenis zijn geweest voor de cliënten en hun naasten. Dat we vakkundig, met aandacht en plezier echt het verschil hebben gemaakt. Met onze diversiteit aan talenten en persoonlijkheden maken wij dit mogelijk.

We zijn opgewekte, positieve mensen. Een sterk team van bikkels! Bij ons is het glas altijd halfvol. Ook in situaties waarin het perspectief maar heel beperkt is. Dat is de manier waarop we naar ons werk, onze organisatie en naar de zorg als geheel kijken. Niet voor niets is ons motto:

AxionContinu. Optimisten in de zorg.

Bekijk onze vacatures