Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stages

Volg je een opleiding in de zorg? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? Echt, als je vooruit wilt kan er veel.

Leerplan

Wij bieden je een goed leerklimaat en goede begeleiding. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen stellen we een leerplan op. Daarbij vinden we het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, maar we willen ook graag van jou leren. Als stagiair breng je nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden mee, waar we graag kennis mee maken. Zo werkt het twee kanten op. Daarom zijn ook studenten die een onderzoeksstage doen in het kader van hun opleiding, bijvoorbeeld voor een afstudeertraject, welkom.

Sbb beeldmerk

AxionContinu is een erkend leerbedrijf met verschillende stagemogelijkheden. Je kunt een stage volgen van een aantal maanden, maar ook kortdurende stages behoren tot de mogelijkheden.

De stages zijn onderverdeeld in:

  • Zorgstages
  • Ori├źnterende stages/snuffelstages
  • Beroepsopleidende en project-stages

Ook graag stage lopen bij AxionContinu?

Ons opleidingscentrum stelt de zorg & welzijn-stageplekken rechtstreeks aan de opleidingen beschikbaar. Om de mogelijkheden te ontdekken, raden we je aan om contact op te nemen met het stagebureau van jouw opleiding.

Ben je geïnteresseerd in andere soorten stages? Vul dan het contactformulier in en laat ons weten waar jouw interesses liggen! Binnen drie werkdagen laten we je weten of er een geschikte stageplek beschikbaar is.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande info nog een vraag? Stuur dan het formulier in of bel of whatsapp met onze opleiders:
Miranda van Gorkum 06-5754 2486 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend)
Anita Ambagtsheer-Hoogendoorn 06-3657 3528 (maandag, dinsdag en donderdag)

(Optioneel)
(Optioneel)