Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Portretfoto Denise de Beus doorstromer axioncontinu 8345

Stages

Volg je een opleiding in de zorg? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? Bij AxionContinu ben je als stagiair welkom!

Leerplan

Wij bieden je een goed leerklimaat en goede begeleiding. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen stellen we een leerplan op. Daarbij vinden we het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, maar we willen ook graag van jou leren. Als stagiair breng je nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden mee, waar we graag kennis mee maken. Zo werkt het twee kanten op. Daarom zijn ook studenten die een onderzoeksstage doen in het kader van hun opleiding, bijvoorbeeld voor een afstudeertraject, welkom.

Sbb beeldmerk

AxionContinu is een erkend leerbedrijf met verschillende stagemogelijkheden. Je kunt een stage volgen van een aantal maanden, maar ook kortdurende stages behoren tot de mogelijkheden.

De stages zijn onderverdeeld in:

  • Zorgstages
  • OriĆ«nterende stages/snuffelstages
  • Beroepsopleidende en project-stages
"Echt, als je vooruit wilt kan er veel."
Luc Vleugel krijgt uitleg in het skillab axioncontinu 7684

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Vul dan het contactformulier in. Wij kijken zo snel mogelijk of er op dat moment een geschikte stageplek voor jou beschikbaar is. Binnen drie werkdagen ontvang je een reactie van ons. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met OV of je kunt parkeren op eigen terrein.

(Optioneel)
(Optioneel)