Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in de revalidatie

Revalideren vraagt om aandacht en motivatie
Iemand die revalideert moet voor zijn herstel een topprestatie leveren en een sterke motivatie hebben. Dat enthousiasme, die motivatie vragen we ook van de nieuwe collega’s bij Revalidatie & Herstel waar we naar op zoek zijn. Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden; allemaal vakmensen die elke dag weer een topprestatie willen leveren om de revalidant stapje voor stapje op weg te helpen naar herstel.

"Wat ik geweldig vind aan de zorg is de combinatie van mijn werk. Ik werk samen met andere disciplines en met de revalidant."
Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 1633

Alles is revalidatie

AxionContinu heeft drie locaties in Utrecht speciaal voor mensen die een revalidatietraject ingaan: Domstate, De Parkgraaf en Zorghotel De Wartburg. De revalidant blijft relatief kort in een van deze centra (een tot drie maanden) en die hele periode geldt het credo ‘Alles is revalidatie’. Revalidatie is bij AxionContinu dus veel meer dan verzorging, verpleging, oefeningen en training. Wij zien revalidatie veel breder, tot het zelfbedieningsrestaurant aan toe, wat de revalidant stimuleert om in beweging te komen.

Coaches

Wij zien de collega’s in onze verzorgende teams (artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, fysio- en ergotherapeuten, psychologen, logopedisten) stuk voor stuk als coaches. Iedereen speelt binnen dat team een cruciale rol in het begeleiden, stimuleren en motiveren van de revalidant. Alle teamleden bouwen dankzij die aandacht een speciale band op met de cliënt. We zijn ‘optimisten in de zorg’ en kijken naar wat de revalidant nog wél kan. We dagen hem of haar uit om dat ene stapje extra te zetten.

Waarom Daniëlle het werken in de revalidatie zo leuk vindt.

Vacatures in revalidatiezorg

Wil jij de stap zetten en werken bij AxionContinu? Bekijk dan de vacatures. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met OV of je kunt parkeren op eigen terrein. Wil je een kijkje achter de schermen nemen om te ervaren wat het werk precies inhoudt en hoe de werksfeer is, dan kun je dat bij je sollicitatie aangeven.

Naar vacatures in de revalidatiezorg