Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in de revalidatie

Iemand die revalideert moet voor zijn herstel een topprestatie leveren en een sterke motivatie hebben. Dat enthousiasme, die motivatie vragen we ook van onze collega’s bij Revalidatie & Herstel. Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden: allemaal vakmensen die elke dag weer een topprestatie willen leveren om de revalidant stapje voor stapje op weg te helpen naar herstel.

Het verhaal van Chereen, helpende plus Revalidatie bij AxionContinu.

Alles is revalidatie

AxionContinu heeft drie locaties in Utrecht speciaal voor mensen die een revalidatietraject ingaan: Domstate, De Parkgraaf en Zorghotel De Wartburg. De revalidant blijft relatief kort in een van deze centra (een tot drie maanden) en die hele periode geldt het credo ‘Alles is revalidatie’. Revalidatie is bij AxionContinu veel meer dan verzorging, verpleging, oefeningen en training. Wij zien revalidatie veel breder, het staat voor alles wat de revalidant stimuleert om in beweging te komen, tot het zelfbedieningsrestaurant aan toe.

Coaches

Wij zien de collega’s in onze verzorgende teams (artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden (plus), fysio- en ergotherapeuten, psychologen, logopedisten) stuk voor stuk als coaches. Iedereen speelt binnen dat team een cruciale rol in het begeleiden, stimuleren en motiveren van de revalidant. Alle teamleden bouwen dankzij die aandacht een speciale band op met de cliënt. We zijn ‘optimisten in de zorg’ en kijken naar wat de revalidant nog wél kan. We dagen hem of haar uit om dat ene stapje extra te zetten.

Vacatures in revalidatiezorg

Wil jij de stap zetten en werken bij AxionContinu? Bekijk dan de vacatures. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met OV of je kunt parkeren op eigen terrein. Ook loop je standaard een dagdeel mee, zodat je kunt kijken wat het werk precies inhoudt en hoe de werksfeer is.

Naar vacatures in de revalidatiezorg