Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 0757

Bijbaan in de ouderenzorg

Een werkplek waarbij je bijzondere mensen ontmoet en tegelijkertijd waardevolle ervaring kan opdoen. Dat is wat een bijbaan in de ouderenzorg jou kan opleveren. Of je nu op zoek bent naar een echte zorg bijbaan, wilt ondersteunen in de horeca of wilt helpen in de schoonmaak en huishouding, bij ons vind je de perfecte bijbaan in de ouderenzorg!

"Tijd voor iets nieuws? Een zakcentje erbij? Of kun jij niet stil zitten? Het perfecte bijbaantje hebben wij voor jou!"
Portretfoto Henny model Creatiehuis speelt Jacqueline verzorgende in de wijk 2

Hoe kan jij ouderen helpen met jouw bijbaan?

Met een bijbaan in de ouderenzorg verwachten wij uiteraard niet dat jij direct het volledige takenpakket van een verzorgende of verpleegkundige op je neemt. Afhankelijk van jouw wensen en vaardigheden zoeken wij een bijbaan in de zorg die bij jou past en waar jij blij van wordt. Dit kan zowel in de richting van jouw zorg opleiding of een bijbaan waarmee jij met een paar uurtjes werken een belangrijke bijdrage levert aan de ouderenzorg. Bij AxionContinu kan je gedurende het hele jaar aan de slag in Utrecht, IJsselstein of Lopik met een goedbetaalde bijbaan in de ouderenzorg!

Een bijbaan die past bij jou

Bijbaan als helpende in de zorg

Ben jij momenteel bezig met een BBL opleiding voor de ouderenzorg? Dan is een bijbaan als helpende perfect om alvast waardevolle werkervaring op te doen! Ga aan de slag in ons hechte zorgteam als helpende en biedt ondersteuning bij de dagelijkse zorg van de bewoners van onze woonzorgcentra.

Bijbaan in de horeca

Ken jij de fijne kneepjes van de horeca en wil jij dit graag inzetten in een van onze woonzorgcentra? Sluit je dan aan bij ons gezellige restaurant team. Of je nu ervaring wilt opdoen als kok of wilt helpen in de bediening, met een bijbaan in de horeca van onze woonzorgcentra verzorg jij dagelijks de lekkerste maaltijden voor onze ouderen.

Schoonmaken in de ouderenzorg

Vind jij het heerlijk als alles weer schoon is en haal jij hier energie uit? Dan is een bijbaan bij onze huishouding echt wat voor jou. In de huishouding hou jij onze woonzorgcentra blinkend schoon. Draag jij ook graag bij aan een schone woonomgeving voor onze ouderen? Ga dan aan de slag in onze huishouding!

Een andere bijbaan in de ouderenzorg

Wil jij graag aan de slag in de ouderenzorg, maar is een functie als helpende, horeca- of schoonmaakmedewerker niet exact waar jij naar op zoek bent? Geen probleem! Ook logistiek medewerkers, receptionisten en gastvrouwen/heren kunnen wij goed gebruiken.

Luc Vleugel krijgt uitleg in het skillab axioncontinu 7684

Een bijbaan die past bij je studie

Werken naast je opleiding is niet alleen nu leuk voor jou en je portemonnee, maar je bouwt ook aan een relevant en waardevol cv voor nĂ¡ je studie. Mooi meegenomen toch?

Bekijk al onze bijbanen bij jou in de buurt

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Vakantiewerk/bijbaan
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --
Werkdiensten
-- Selecteer item --