Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 0757

Jouw bijbaan

Een werkplek waarbij je bijzondere mensen ontmoet en ervaring kan opdoen. Dit kan in de richting van jouw zorgopleiding of een bijbaan waarmee jij met een paar uurtjes werken een belangrijke bijdrage levert aan de ouderenzorg. Bij AxionContinu kan je gedurende het hele jaar aan de slag in Utrecht, IJsselstein of Lopik. Voor ieder wat wils. Een goed betaalde bijbaan in het restaurant, de huishouding of in het zorgteam. Waar je ook voor kiest, jij rockt het!

"Tijd voor iets nieuws? Een zakcentje erbij? Of kun jij niet stil zitten? Het perfecte bijbaantje hebben wij voor jou!"
Portretfoto Henny model Creatiehuis speelt Jacqueline verzorgende in de wijk 2

Natuurlijk begrijpen wij dat je ook genoeg tijd wilt overhouden voor ontspanning! Een bijbaan bij AxionContinu betekent veel flexibiliteit. Of je nu veel of weinig wilt werken, alleen doordeweeks of juist in het weekend, wij houden daar rekening mee in je werkrooster. Op welke locatie je ook gaat werken, je wordt altijd goed begeleid. Hoe fijn is dat?

Een bijbaan die past bij jou

Zorg bijbaan

Ga aan de slag in ons hechte zorgteam als helpende. Je helpt met de dagelijkse zorg van de bewoners. Volg je een opleiding in de zorg en heb je stage-ervaring in de zorg? Dan sluit een bijbaan als verzorgende perfect aan bij jouw studie!

Horeca bijbaan

Ken jij de fijne kneepjes van de horeca? Sluit je dan aan bij ons gezellige restaurant team. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken in de bediening.

Schoonmaak bijbaan

Vind jij het heerlijk als alles weer schoon is? Dan ben jij misschien wel de persoon die het leuk vindt om te helpen in de huishouding.

Overige bijbanen

Ben je goed in wat anders? Ook logistiek medewerkers, receptionisten en gastvrouwen/heren kunnen wij goed gebruiken.

Luc Vleugel krijgt uitleg in het skillab axioncontinu 7684

Een bijbaan die past bij je studie

Werken naast je opleiding is niet alleen nu leuk voor jou en je portemonnee, maar je bouwt ook aan een relevant en waardevol cv voor nĂ¡ je studie. Mooi meegenomen toch?

Bekijk al onze bijbanen bij jou in de buurt

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Vakantiewerk / bijbaan
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --