Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Twee collegas in de hal revalidatie

Ik ben verpleegkundige

Als verpleegkundige kun je bij ons alle kanten op. Of je nu wil werken in de wijk, in een woonzorgcentrum of bij een van onze revalidatiecentra, bij AxionContinu is er altijd een geschikte functie. We denken graag met je mee en zoeken samen de plek die het beste bij je kwaliteiten en talenten past.

Woonzorgcentrum

Bij de divisie Verzorgd Wonen werk je op een vaste afdeling en met vaste cliënten. De verpleegkundige is de coördinator van het team, voert verpleegtechnische handelingen uit en is ook aanspreekpunt voor verschillende afdelingen. Daarnaast verricht de verpleegkundige ook Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL).

Revalidatie en herstel

Als verpleegkundige begeleid, verzorg en coach je mensen in hun revalidatieproces. Samen met verpleegkundigen en artsen help je de revalidant op weg naar herstel. Op deze specialistische afdeling heb je wisselende contacten, omdat een revalidatieproces gemiddeld veertig dagen duurt.

Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 1052

Werken in de wijk

Je werkt zelfstandig en hebt veel vrijheid in je werk. De verpleegkundige is verantwoordelijk voor zorg van mensen thuis en het ondersteunen van de wijkverpleegkundige. De verpleegkundige is gespecialiseerd in ziektebeelden en het verzorgen van voorwerkzaamheden voor indicatiestelling en klinisch redeneren.

Bekijk hier het verhaal van Daniëlle.

Vacatures voor verpleegkundige

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Verpleegkundige
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --