Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sfeerbeeld NURSE 1

Events

Tijdens onze evenementen maak je kennis met onze recruiters en zorgprofessionals. Zij vertellen hoe het is om bij ons te werken. Zo krijg jij een beter beeld van misschien wel jouw toekomstige baan bij AxionContinu.

Binnenkort.

Open dagen en avonden mbo-colleges 2024-2025

Met het vinden van een mbo-opleiding kan je niet vroeg genoeg beginnen. De volgende mbo-colleges van ROC Midden Nederland zijn open voor bezoek: Amersfoort, Nieuwegein en Utrecht.

Planning 2024-2025:
- Donderdag 24 oktober 2024
- Dinsdag 10 december 2024, 18.00 - 21.00 uur
- Zaterdag 1 februari 2025, 10.00 - 13.00 uur
- Dinsdag 18 maart 2025, 18.00 - 21.00 uur

Kom langs, kijk rond, vergelijk opleidingen en stel je vragen aan ons opleidingscentrum tijdens een van onze Open dagen en avonden.

Open avond VAVO Lyceum - donderdag 17 juni 2025

Wil je alsnog je vo-diploma of certificaten halen? Bezoek het VAVO Lyceum in Amersfoort en Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur. Meer informatie volgt!

Deze heb je gemist.

Ontdekdezorg Festival - woensdag 13 maart 2024 Hogeschool Utrecht
Collega's tijdens zorgfestival samen doen 13 maart 2023

Op 13 maart was AxionContinuj samen met meer dan 25 werkgevers en opleiders te vinden op het Ontdekdezorg Festival bij de Hogeschool Utrecht. Dit festival is dé plek voor bijna-afgestudeerden, carrièreswitchers en studenten die nieuwsgierig zijn naar werken in de zorg.

Open avond Gezondheidszorg College - dinsdag 12 maart 2024 ROC midden Nederland, Utrecht

Op dinsdagavond, 12 maart, was het Opleidingscentrum te vinden op het Gezondheidszorg College. Bij ons eigen Opleidingscentrum waren er tal van mogelijkheden beschikbaar voor verschillende doelgroepen. We verwelkomden schoolverlaters, zij-instromers met interesse in een zorgcarrière, en ook medewerkers die hun loopbaan wilden voortzetten.

Open avond woonzorgcentrum De Bijnkershoek - donderdag 8 februari 2024, Utrecht

Op donderdag 8 februari waren we blij met de opkomst tijdens ons open huis! Mensen met verschillende achtergronden en interesses bezochten ons op De Bijnkershoek. Of ze nu ervaring hadden als verzorgende IG of helpende (plus), een opleiding overwogen, of geïnteresseerd waren in vrijwilligerswerk, iedereen was welkom!

We hebben hen met enthousiasme rondgeleid en verteld over de diversiteit van ons woonzorgcentrum, waar zowel bewoners met dementie als met lichamelijke klachten wonen. Als er een klik was, was het mogelijk om gelijk een meeloopdag te plannen. We kijken terug op een geslaagde dag en hopen velen van jullie in de toekomst te mogen verwelkomen!

Open dag Gezondheidszorg College - zaterdag 3 februari 2024 ROC midden Nederland, Utrecht

Op zaterdag 3 februari waren wij te gast bij het ROC Midden Nederland om ons opleidingscentrum onder de aandacht te brengen bij schoolverlaters die interesse hebben in een loopbaan in de zorg. We spraken ook met geïnteresseerden die op zoek zijn naar een leerwerkplek. Bij ons eigen Opleidingscentrum bieden we diverse opleidingsmogelijkheden aan, geschikt voor schoolverlaters, zij-instromers die de zorg willen ontdekken, en medewerkers die streven naar persoonlijke groei. Of je nu net je middelbare school hebt afgerond, zoals bijvoorbeeld vmbo of mavo, en op zoek bent naar een vervolgopleiding, overweegt om van carrière te veranderen en de zorg in te gaan, of gewoon wilt blijven leren en groeien: bij AxionContinu ben je van harte welkom!

Open avond Gezondheidszorg College - donderdag 12 oktober 2023 ROC midden Nederland, Utrecht

Op donderdagavond, 12 oktober, was het Opleidingscentrum te vinden op het Gezondheidszorg College. Ons eigen Opleidingscentrum biedt opleidingsmogelijkheden voor schoolverlaters, zij-instromers die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zorg, en ook voor medewerkers die willen doorgroeien. Of je nu net je middelbare school hebt afgerond (bijvoorbeeld vmbo of mavo) en op zoek bent naar een vervolgopleiding, overweegt om van carrière te veranderen en de zorg in te gaan, of als je simpelweg wilt blijven leren en groeien: bij AxionContinu ben je van harte welkom!

NURSE - woensdag 10 mei 2023 de Basiliek, Veenendaal

Op 10 mei stond AxionContinu op het evenement NURSE. in de Basiliek in Veenendaal. Dé plek voor bijna afgestudeerde studenten van Zorg & Welzijn opleidingen en starters die aan het begin stonden van hun carrière in de Zorg.

Ook dat jaar waren we weer aanwezig met onze prachtige roze en blauwe stand. Op die dag hebben we de bezoekers geïnspireerd en ontmoet. We hadden een geweldige stand waar bezoekers onder andere zelfontworpen complimentenkaarten konden versturen naar hun zorghelden. En wat een succes was dat!

V&V festival - dinsdag 9 mei 2023 de Basiliek, Veenendaal

Op 9 mei was AxionContinu weer te vinden op de sfeervolle beursvloer van hét educatieve festival voor verpleegkundigen & verzorgenden. Dé ideale plek om onze collega’s met hart voor de zorg te leren kennen. Onder het genot van een versgebakken donut gingen we graag met jou in gesprek! Ook was het mogelijk om een speciaal ontworpen ansichtkaartje kosteloos door ons te laten versturen naar jouw zorghelden. Binnen een korte tijd waren we door onze voorraad heen!

WerkOntdekAvond - dinsdag 26 maart 2024 , Utrecht

Op de WerkOntdekAvond van MBO Utrecht was er de mogelijkheid om kennis te maken op het gebied van leren en werken. Tijdens de markt kwam je erachter welke leerwerktrajecten er waren. Hier kon je o.a. jouw carrièremogelijkheden in de zorg ontdekken door in gesprek te gaan met collega's van ons opleidingscentrum.

Pas jij bij AxionContinu?

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van wie we zijn en waar we voor staan. Ontdek hier hoe jouw waarden aansluiten bij de onze.

Bedrijfscultuur en kernwaarden