Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vrijwilligers

Wil jij de zorg ondersteunen en als vrijwilliger aan de slag bij AxionContinu? Fijn! We kunnen jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken.

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Vanuit onze optimistische houding kijken we samen met cliënten naar de mogelijkheden nu, én in de toekomst. Als vrijwilliger draag je hier een waardevol steentje aan bij.

Geïnteresseerd?

Wil je aan de slag als vrijwilliger bij AxionContinu? Bekijk dan meteen onze vacatures!

Naar vacatures voor vrijwilligers

Werken als vrijwilliger

Als vrijwilliger ontmoet je bijzondere mensen, die van jouw gezelschap genieten. Werken als vrijwilliger bij AxionContinu geeft je waardering, en levert fijn contact op met medevrijwilligers en medewerkers.

Lees meer Lees minder

De activiteiten die je als vrijwilliger kunt doen zijn heel divers: van een wandeling in het park, koffiedrinken en een spelletje doen tot meehelpen bij zitvolleybal, het bereiden van een maaltijd of helpen in de nagelstudio. Met één uur in de week beteken je al heel veel voor de bewoners, én voor ons!

Alle locaties van AxionContinu beschikken over het landelijke vrijwilligerskeurmerk 'Vrijwillige inzet goed geregeld'. Zo zorgen we voor verzekering en (bij)scholing. Ook organiseren we jaarlijks een bruisend feest voor alle vrijwilligers!

Het is voor ons belangrijk dat vrijwilligers hun eigen interesse, kwaliteiten en talenten kunnen inzetten. We denken graag met je mee en zoeken samen de plek die het beste bij jouw kwaliteiten en talenten past. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijwilligerswerk tijdens corona

Vrijwilligers werken niet met bewoners die besmet zijn met Corona, of met mensen van wie wordt gedacht dat ze besmet zijn. Daarnaast doet AxionContinu er alles aan om haar medewerkers, vrijwilligers en cliënten te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Oriënteren op werken in de zorg

Werk je nog niet in de zorg en wil je kijken of dit bij je past? Ga dan aan de slag als vrijwilliger op een van onze locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik. IJsselstein of De Bilt. Dit is een goede manier om de sfeer te proeven en je te oriënteren op werken in de zorg.

Naar vrijwilligersvacatures

Meer weten over AxionContinu

Wil je meer weten over AxionContinu? Lees dan verder op onze site.

Naar www.axioncontinu.nl