Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sangeeta Shewdat verpleegkundige in de wijk


"Al ’s ochtends kan ik het verschil maken in hoe iemand zijn dag verloopt."
Axion Continu Sangeeta01 web image

Mijn verhaal

"Al direct ’s ochtends kan ik het verschil maken in hoe iemand zijn dag verloopt. Als verpleegkundige in de wijk, kan ik die persoonlijke aandacht geven. Ik kan echt iets betekenen voor de cliënt. Dat vind ik mooi.

Het is heel divers wat we doen en elke dag is weer anders. Je hebt cliënten die dementerend zijn en daarom thuis zorg nodig hebben. Maar er zijn ook cliënten bij wie we maar een keer per week komen om medicatie in een apparaatje te doen. Hierdoor kunnen ze zelfstandig verder kunnen.

Collega’s zijn makkelijk te benaderen en we geven elkaar openlijk feedback. Er heerst een informele sfeer in ons team. Dat is ook de reden dat ik ervoor gekozen heb te blijven waar ik nu zit. Sinds ik in de zorg werk, doe ik dat bij AxionContinu. Ik denk dat dat wel genoeg zegt!

AxionContinu denkt mee met je ambities. Ze kijken goed naar wat bij je past, naar je achtergrond en of je al ervaring hebt in de zorg. Zelf ben ik begonnen als helpende, om uiteindelijk het verkorte traject tot verpleegkundige te doen. Nu ben ik leerling-verpleegkundige en loop ik stage. In de toekomst wil ik graag kwaliteitsverpleegkundige worden, maar ik richt me nu eerst op het halen van mijn diploma."

Ook werken in de wijk?

Vacatures

Zoeken
Soort baan
-- Selecteer item --
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
Langer thuis, Wijkverpleging, Palliatieve zorg