Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ik ben (para)medicus

De baanmogelijkheden bij AxionContinu zijn breed. Zo kun je bij onze verschillende divisies ook ondersteuning bieden aan de medische en paramedische staf. In deze functie behandel je de cliënten en werk je samen in teams van behandelaren om de beste zorg te kunnen verlenen. Je werkt met oudere cliënten met psychische en gedragsproblematiek, maar ook met ouderen die ernstige lichamelijke problemen hebben.

Het verhaal van Stan, specialist ouderengeneeskunde bij AxionContinu.

‘’Dat Stan zich als arts specialiseerde in ouderengeneeskunde berust een beetje op toeval.’’ Benieuwd naar haar verhaal. Je leest het hier.

Werken bij AxionContinu

Onze focus ligt op kwalitatieve en passende zorg voor cliënten. Vakkundig en met plezier samenwerken met cliënten, hun naasten, betrokken collega’s en samenwerkingspartners is daarbij erg belangrijk. Optimisme in de zorg betekent voor ons denken in mogelijkheden en elke dag blijven leren. Spreekt dat je ook aan, dan nodig we je uit om te solliciteren bij AxionContinu!

Vacatures als (Para)medicus

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Medische / paramedische staf
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --