Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken als paramedicus

Bij AxionContinu bieden we diverse carrièremogelijkheden waarin je je talenten volledig kunt benutten. Onze organisatie omvat verschillende divisies waar je als onderdeel van het medische en paramedische team ondersteuning kunt bieden. In deze rol verzorg je behandelingen voor cliënten en werk je nauw samen in teams om de hoogste kwaliteit van zorg te garanderen. Je zult werken met een gevarieerde groep cliënten, variërend van ouderen met psychische en gedrag uitdagingen tot ouderen met ernstige lichamelijke aandoeningen. Ontdek bij AxionContinu de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen terwijl je bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten.

Het verhaal van Stan, specialist ouderengeneeskunde bij AxionContinu.

‘’Dat Stan zich als arts specialiseerde in ouderengeneeskunde berust een beetje op toeval.’’ Benieuwd naar haar verhaal. Je leest het hier.

Paramedische beroepen

Als paramedicus bij AxionContinu krijg je de kans om het verschil te maken in het leven van mensen. Je hebt verschillende mogelijkheden binnen ons team, zoals fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, basisarts in de revalidatie, of specialist ouderengeneeskunde. Naast het bieden van zorg, streven wij ook naar jouw professionele groei. In onze ondersteunende en inspirerende werkomgeving kun je samen met ons team werken aan het verbeteren van de zorgervaring voor onze cliënten.

Axion Continu thuiszorg 7046

Als paramedicus sta je samen sterk

Bij AxionContinu zijn we er trots op dat we samenwerken als een sterk en toegewijd team. Als paramedicus kun je deel uitmaken van dit team, waarin we ons gezamenlijk inzetten voor het welzijn van onze cliënten. Of je nu wil werken als fysiotherapeut, logopedist of als andere paramedicus, jouw bijdrage is

waardevol. Samen zorgen we ervoor dat de zorg die we bieden, helemaal gericht is op wat het beste is voor de cliënt.

Paramedische vacatures

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte functie die past bij jouw vaardigheden en passie. Bij AxionContinu bieden wij diverse paramedische beroepen. Bekijk onze vacatures als specialist ouderengeneeskunde of basisarts revalidatie en zet de volgende stap naar een boeiende toekomst! Wij staan klaar om jou te verwelkomen in ons team. Ben jij er klaar voor? Solliciteer vandaag nog!

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Medische/paramedische staf
Locatie
-- Selecteer item --
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --
Werkdiensten
-- Selecteer item --