Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Helpendeplus bewoner bijstaan in voor en tegenspoed

Ik ben helpende (plus)

Als helpende (plus) kun je bij ons alle kanten op. Of je nu wil werken in de wijk of in een woonzorgcentrum, bij AxionContinu is er altijd een geschikte functie. We denken graag met je mee en zoeken samen de plek die het beste bij je kwaliteiten en talenten past. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om door te leren tot verzorgende IG.

Woonzorgcentrum

Bij de divisie Verzorgd Wonen werk je op een vaste afdeling en met vaste cliënten. Een helpende (plus) neemt Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) op zich. Dit zijn handelingen die mensen iedere dag in het gewone leven verrichten

Werken in de wijk

Je werkt zelfstandig en hebt veel vrijheid. Beginnende, jonge medewerkers werken nauw samen met ervaren collega’s. Een helpende (plus) neemt alle voorkomende zorgtaken op zich.

Revalidatie en Herstel

Als helpende (plus) begeleid, verzorg en coach je mensen in hun revalidatieproces. Samen met de verzorgende IG, verpleegkundigen en behandelaren help je de revalidant op weg naar herstel. Op deze afdeling heb je veel wisselende contacten, omdat een revalidatieproces gemiddeld veertig dagen duurt.

Vacatures voor helpende (plus)

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Helpende (plus)
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --