Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Tomas Bruineman | Stagiair verpleegkunde

"Wat mij heel veel voldoening geeft, is dat ik andere mensen kan helpen."
Axion Continu Tomas web image

Mijn verhaal

"Alles rondom de cliënt regelen. Dat is wat ik leuk vind aan werken in de Thuiszorg. Niet alleen wassen en aankleden, maar je bent ook het lijntje met de huisarts en de apotheker. Ik verzorg ook stoma’s, blaaskatheters, geef medicijnen en doe blaasspoeling. Als verpleegkundige ben je eigenlijk de spin in het web.

Wat mij heel veel voldoening geeft, is dat ik andere mensen kan helpen. De waardering die ik krijg, geeft mij heel veel energie. Dat vind ik fijn aan mijn werk. Ik zie als een belangrijke waarde dat de cliënt autonomie heeft. Dat vind ik namelijk ook belangrijk in mijn eigen leven.

Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage. Verpleegkundige is namelijk een heel praktisch vak. Maar ook op persoonlijk gebied ben ik ook gegroeid. Mijn stageperiode is bijna afgelopen en ik heb nu een contract aangeboden gekregen om als verpleegkundige in de wijk te gaan werken. Daar heb ik veel zin in."

Ook graag stage lopen bij AxionContinu?

(Optioneel)
(Optioneel)