Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jordy van Well werkbegeleider en eerste verantwoordelijk verzorgende

"Het was niet de aanbrengbonus van 350 euro die me motiveerde om mijn vrienden en kennissen geïnteresseerd te laten raken."
Jordy van Well foto

Mijn verhaal

”Ik werk nu bijna een jaar bij AxionContinu, als werkbegeleider en eerste verantwoordelijk verzorgende op de leerafdeling Vredenburg, bij locatie Voorhoeve om precies te zijn. Het kennismakingsgesprek voelde toen al gelijk goed en daarvoor wil ik Willemien en Marieke Bos bedanken. Bij mijn vorige werkgever had ik niet hetzelfde fijne en warme gevoel als hier. Daar heb ik tijdens het volgen van een opleiding veel medeleerlingen gesproken die al aan het werk waren bij AxionContinu, dus ik besloot bij hen een kijkje te nemen op de werken-bij-site naar de mogelijkheden om bij een leerafdeling aan de slag te gaan als werkbegeleider/leercoach.

Bij Voorhoeve zijn veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je wordt niet tegenhouden, ik voel me echt een gewaardeerd personeelslid. Het was dan ook niet de aanbrengbonus van 350 euro die me motiveerde om mijn vrienden en kennissen geïnteresseerd te laten raken in het volgen van een opleiding of het werken bij AxionContinu, maar de passie waarmee zorg hier geboden wordt en de kansen om beste uit jezelf te halen. Sommigen van hen, net als ik, wilden graag groeien in de zorg, maar vonden het lastig omdat ze al een baan hadden. Maar nadat ze de vacature voor zij-instromers hadden gelezen, besloten ze toch ervoor te gaan.

Het nieuwe wervingsproces binnen AxionContinu maakt het aanbrengen van toekomstige collega’s erg makkelijk. Ik heb al twee leerlingen voorgedragen en er is er nog één bezig met solliciteren in IJsselstein. Toen ik hoorde dat mijn hulp heeft geleid tot het aannemen van nieuwe collega’s voor AxionContinu, voelde dat geweldig! Het betekent dat we meer personeel hebben en dat zij een baan hebben waar ze het naar hun zin hebben.

En wat ik ga doen met die extra 350 euro? Een hapje eten met mijn vrienden natuurlijk!”