Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in de zorg: NAH

Als er in de loop van je leven schade aan je hersenen ontstaat, dan heet dat niet-aangeboren hersenletsel (NAH). AxionContinu woonzorgcentrum De Ingelanden biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met NAH. Bij ons draait alles om geduld, observatie en aanpassingsvermogen: wat werkt voor de één, werkt misschien niet voor de ander.

Axion Continu thuiszorg 7708

Met geduld en begrip

We helpen niet alleen ouderen; onze bewoners zijn tussen de 40 en 65 jaar. Het is een complexe, maar boeiende doelgroep. Je werkt aan hun autonomie en kwaliteit van leven. Geduld en consequentie zijn cruciaal, vooral bij verbale en fysieke agressie, en je moet begrijpen dat dit niet persoonlijk bedoeld is. Met de tijd leer je beter inspelen op hun signalen en gedrag.

Waarom kiezen voor een baan als verzorgende of begeleider NAH?

Ontwikkeling naar een regionaal expertisecentrum

Wij willen een regionaal centrum worden voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Daarvoor hebben we jou nodig. We helpen jou met trainingen, ook over NAH+.

Uitdagende casussen

In de zorg kom je altijd uitdagende momenten tegen. Dit helpt je om te groeien, maar het is niet altijd makkelijk. Onze groepsleiders en kwaliteitsverpleegkundigen ontmoeten vaak onverwachte en nieuwe situaties. We nemen de tijd om regelmatig te reflecteren, zodat we de situatie beter begrijpen en goed kunnen verwerken.

Zelfreflectie

Als je werkt met mensen met NAH, kijk je vaak naar jezelf. Jouw manier van handelen heeft invloed op de bewoners. Je vraagt je regelmatig af: 'Waarom werkt dit wel bij meneer X en niet bij meneer Y?'. Het werk kan confronterend zijn, maar je kunt goed reflecteren.

Naast begeleiding ook verpleegtechnische handelingen

De Ingelanden is een verpleeghuis, dus naast begeleiding verzorgen we ook wonden en verrichten we veel andere verpleegtechnische handelingen.

Koffiemoment met NAH-experts en meer

Op de NAH afdelingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, denk aan verzorgende IG, mbo en hbo verpleegkundigen en medewerkers maatschappelijke zorg. Woonzorgcentrum De Ingelanden opent op zaterdag 15 juni de deuren. Kom kennismaken met enkele bewoners en de leidinggevende/kwaliteitsverpleegkundige. Vul het contactformulier in, en wij laten je binnen 3 werkdagen weten of er een geschikt moment beschikbaar is.

(Optioneel)
(Optioneel)