Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 0757

Jouw vakantiebaan

Vakantiewerk waarbij je bijzondere mensen ontmoet en ervaring kan opdoen. Dit kan in de richting van jouw zorgopleiding of een bijbaan waarmee jij met een paar uurtjes werken een belangrijke bijdrage levert aan de ouderenzorg. Bij AxionContinu kan je in de zomermaanden aan de slag in Utrecht, IJsselstein of Lopik. Voor ieder wat wils. Een vakantiebaan of goed betaalde bijbaan in het restaurant, de huishouding of in het zorgteam. Waar je ook voor kiest, deze zomer breng jij door met een grote glimlach en een goed gevulde portemonnee!

"Met een vakantiebaan bij AxionContinu kom jij de schoolvakantie(s) zeker wel door."
P1133842

Natuurlijk begrijpen wij dat je in de vakantieperiode ook tijd wilt overhouden voor ontspanning! Een bijbaan bij AxionContinu betekent veel flexibiliteit. Of je nu veel of weinig wilt werken, alleen doordeweeks of juist in het weekend, wij houden daar rekening mee in je werkrooster. Op welke locatie je ook gaat werken, je wordt altijd goed begeleid. Hoe fijn is dat?

Waarom kiezen voor een vakantiebaan bij AxionContinu?

Goed bijverdienen

Filmpje pakken, ijsjes eten, misschien wel een vliegreis. In de zomermaanden geef je veel geld uit. Vakantiewerk bij AxionContinu betekent een goed salaris. Afhankelijk van de functie en jouw ervaring verdien je een brutoloon tussen de €12,50 en €19,33 (excl. vakantiegeld). Bij ons werken is dé manier om extra geld te verdienen deze zomer.

Start op de plek die het beste bij jouw kwaliteiten en talenten past.

Bij AxionContinu kun je kiezen uit verschillende zinvolle en goedbetaalde bijbanen:

Ga aan de slag in ons hechte zorgteam als helpende of verzorgende. Hier help je met de dagelijkse zorg van de bewoners. Volg je een opleiding in de zorg en heb je stage-ervaring in de zorg? Dan sluit deze vakantiebaan perfect aan bij jouw studie!

Ken jij de fijne kneepjes van de horeca? Sluit je dan aan bij ons gezellige restaurant team. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken in de bediening.

Vind jij het heerlijk als alles weer schoon is? Dan ben jij misschien wel de persoon die het leuk vindt om te helpen in de huishouding.

Ben je goed in wat anders? Ook logistiek medewerkers, receptionisten en gastvrouwen/heren kunnen wij goed gebruiken.

Voor welke uitdaging je ook kiest, jij rockt het!

Een bijbaan of vakantiebaan die past bij je studie

Werken in de zomer is niet alleen nu leuk voor jou en je portemonnee, maar je bouwt ook aan een relevant en waardevol cv voor ná je studie. Mooi meegenomen toch?

Straks op vakantie, maar eerst lekker geld verdienen?

Of je nu wilt sparen voor een uitbundige vakantie of op zoek bent naar een bijbaan die goed te combineren is met je school of studie. Wij bieden bij AxionContinu van mei tot aan september leuke en flexibele zomerbaantjes in de regio Utrecht, IJsselstein en Lopik. Heb jij er al zin in?

Bekijk onze vakantiebanen en bijbaan vacatures