Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vacatures voor ondersteuning en staf

Jij helpt mee een 'thuis' te creëren voor de cliënten.

Woonzorgcentrum

Je ondersteunt de woonzorgcentra in functies als medewerker huishouding, - restaurant en gastvrouw. Je werkt met oudere cliënten met psychische en gedragsproblematiek, maar ook met ouderen die ernstige lichamelijke problemen hebben. Tijdens het werken vind je het gezellig om een gesprekje te voeren met de cliënten. Je hebt oog voor het welzijn van de cliënt en merk je tijdig op of deze mogelijk extra zorg of ondersteuning nodig heeft. Je komt te werken in een gezellig team van ondersteuners en zorgpersoneel.

Ondersteuning is natuurlijk ook nodig op het gebied van ICT, management, administratie etc.

Werken in de wijk

Je werkt bij cliënten thuis in Utrecht Stad, Leidsche Rijn, Lopik of IJsselstein. Je ondersteunt hier de cliënten in de huishouding. Gedurende je werkweek kom je bij verschillende cliënten. Dit betekent dat je op verschillende adressen werkzaam bent. Elke werkdag zal er anders uit zien. Jouw team bestaat uit zeer gedreven collega's, die er net als jij plezier in hebben om goed schoon te maken, maar ook aandacht hebben voor de cliënt. Wij streven er naar zoveel mogelijk zorg op maat te bieden.

Houshouding Thuis Ouderen

Als Thuiszorg Huishoudelijk Medewerker zorg jij er mede voor dat cliënten langer thuis kunnen wonen.

Vacatures ondersteuning en staf

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Staf / management
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --