Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Training en opleidingen

Ons eigen Opleidingscentrum biedt opleidingsmogelijkheden voor schoolverlaters, zij-instromers die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zorg, en ook voor medewerkers die willen doorgroeien. Of je nu net je middelbare school hebt afgerond (bijvoorbeeld vmbo of mavo) en op zoek bent naar een vervolgopleiding, overweegt om van carrière te veranderen en de zorg in te gaan, of als je simpelweg wilt blijven leren en groeien: bij AxionContinu ben je van harte welkom!

Ons Opleidingscentrum

Jezelf op professioneel gebied blijven ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. AxionContinu biedt volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Ons Opleidingscentrum in Utrecht biedt meer dan 75 verschillende soorten opleidingen, workshops en trainingen. Er zijn ruime loopbaan- en doorgroeimogelijkheden in allerlei zorgfuncties; van niveau 2 tot niveau 6. Je kan dus alle kanten op! Check hier de meest gestelde vragen.

Zoek je een stage of afstudeerstage?

Volg je een opleiding in de zorg? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? AxionContinu is een erkend leerbedrijf met verschillende stagemogelijkheden. Je kunt een stage volgen van een aantal maanden, maar ook kortdurende stages behoren tot de mogelijkheden.

Vind bij ons jouw ideale stageplek.

Werken en leren in de zorg

Wij bieden BBL-trajecten voor verzorgende IG en mbo-verpleegkundige. Staat de opleidingsvacature van jouw voorkeur er niet bij? Schakel onze job alert in en ontvang passende opleidingstrajecten in je mailbox zodra deze beschikbaar zijn.

Aanbod opleidingen

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Werken en leren
Locatie
-- Selecteer item --
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --
Werkdiensten
-- Selecteer item --