Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Training en opleidingen

We lopen voorop met ons eigen Opleidingscentrum waar we allerhande opleidingen bieden aan zij-instromers en medewerkers die willen doorgroeien. Of je nu al langer werkt in de zorg en wilt doorleren óf graag een carrièreswitch wilt maken: AxionContinu heet jou graag welkom!

Ons Opleidingscentrum

Jezelf op professioneel gebied blijven ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. AxionContinu biedt volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Ons Opleidingscentrum in Utrecht biedt meer dan 75 verschillende soorten opleidingen, workshops en trainingen. Er zijn ruime loopbaan- en doorgroeimogelijkheden in allerlei zorgfuncties; van niveau 2 tot niveau 6. Je kan dus alle kanten op!

Check hier de meest gestelde vragen.

Werken en leren in de zorg

Wij bieden BBL-trajecten voor verzorgende IG en mbo-verpleegkundige. Staat de opleidingsvacature van jouw voorkeur er niet bij? Schakel onze job alert in en ontvang passende opleidingstrajecten in je mailbox zodra deze beschikbaar zijn.

Aanbod opleidingen

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Werken en leren
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --