Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Training en opleidingen

Jezelf op professioneel gebied blijven ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. AxionContinu biedt volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Ons opleidingscentrum ‘De Academie’ in Utrecht biedt meer dan 75 verschillende soorten opleidingen, workshops en trainingen.

Zij instroom leerling BBL verpleegkundige verzorgende

Zorgprofessionals

Professionals met een zorgopleiding en -achtergrond kunnen bij ons verschillende opleidingstrajecten volgen. Het is mogelijk om door te leren van niveau 2 tot niveau 6 en naar HBO Verpleegkunde (HBO-V).

Zonder zorgopleiding

We zoeken altijd gedreven en enthousiaste mensen die graag in de (ouderen)zorg werken. Daarom bieden we ook mensen zonder vooropleiding in de zorg de mogelijkheid om bij AxionContinu te komen werken. Je rondt bij ons een werk- en leertraject af binnen een aantal jaar.

Aanbod opleidingen

Vacatures

Functiegroep
Werken en leren
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Locatie
-- Selecteer item --
Soort dienst
-- Selecteer item --
Vakgebied
-- Selecteer item --

Vrijwilliger

Werk je nog niet in de zorg en wil je eerst kijken of dit bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag of ga aan de slag als vrijwilliger op een van onze locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik of IJsselstein. Dit is een goede manier om de sfeer te proeven en je te oriënteren op werken in de zorg.

Meelopen

(Optioneel)
(Optioneel)