Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sfeerbeeld NURSE 1

Events

Tijdens onze evenementen maak je kennis met onze recruiters en zorgprofessionals. Zij vertellen hoe het is om bij ons te werken. Zo krijg jij een beter beeld van misschien wel jouw toekomstige baan bij AxionContinu.

Waar kon je ons vinden?

V&V festival - dinsdag 9 mei de Basiliek, Veenendaal

Op 9 mei was AxionContinu weer te vinden op de sfeervolle beursvloer van hét educatieve festival voor verpleegkundigen & verzorgenden. Het was de ideale plek om onze collega’s met hart voor de zorg te leren kennen. Onder het genot van een versgebakken donut gingen we graag met jou in gesprek! Ook was het mogelijk om een speciaal ontworpen ansichtkaartje kosteloos door ons te laten versturen naar jouw zorghelden. Binnen een korte tijd waren we door onze voorraad heen!

NURSE - woensdag 10 mei de Basiliek, Veenendaal

Op 10 mei stond AxionContinu op het evenement NURSE. in de Basiliek in Veenendaal. Het was dé plek voor bijna afgestudeerde studenten van Zorg & Welzijn opleidingen en starters die aan het begin stonden van hun carrière in de Zorg.

Ook dat jaar waren we weer aanwezig met onze prachtige roze en blauwe stand. Op die dag hebben we de bezoekers geïnspireerd en ontmoet. We hadden een geweldige stand waar bezoekers onder andere zelfontworpen complimentenkaarten konden versturen naar hun zorghelden. En wat een succes was dat!

Open inloopspreekuur

Vragen over werken bij AxionContinu? Kom naar ons inloopspreekuur! Elke week op maandag zitten onze recruiters klaar op het Centraal Bureau om al je vragen te beantwoorden.

Het spreekuur is:
• Elke maandag van 16:00 tot 17:00 uur.
• Locatie: Beneluxlaan 922, Utrecht.