Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ik wil werken/leren

We zoeken altijd gedreven en enthousiaste mensen die graag in de (ouderen)zorg werken. Daarom bieden we ook mensen zonder vooropleiding in de zorg de mogelijkheid om bij AxionContinu te komen werken. Je rondt bij ons een werk- en leertraject af binnen een aantal jaar.

Ik ben Luc, zij-instromer bij AxionContinu

Aanbod opleidingen

Hieronder vind je ons aanbod voor zowel doorstromers als voor degenen die geen werkervaring in de zorg hebben en graag een carrièreswitch willen maken.

Staat er nu geen opleiding online die bij je past? We denken graag met je mee over andere mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zoek je een stage of afstudeerstage?

Volg je een opleiding in de zorg? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? AxionContinu is een erkend leerbedrijf met verschillende stagemogelijkheden. Je kunt een stage volgen van een aantal maanden, maar ook kortdurende stages behoren tot de mogelijkheden.

Vind bij ons jouw ideale stageplek.

Vacatures voor leerlingen

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Werken en leren
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --