Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ik wil werken/leren

We zoeken altijd gedreven en enthousiaste mensen die graag in de (ouderen)zorg werken.

Daarom bieden we ook mensen zonder vooropleiding in de zorg de mogelijkheid om bij AxionContinu te komen werken. Je rondt bij ons een werk- en leertraject af binnen een aantal jaar.

"Tijd voor een carrièreswitch?"
Zij instroom leerling BBL verpleegkundige verzorgende

Aanbod opleidingen

Hieronder vind je ons aanbod voor zowel doorstromers als voor degenen die geen werkervaring in de zorg hebben en graag een carrièreswitch willen maken.

Staat er nu geen opleiding online die bij je past? We denken graag met je mee over andere mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zij-instroom Verzorgende IG/MZ (BBL)

Heb je altijd al verzorgende IG willen worden, maar heb je geen ervaring in de zorg, dan is dit je kans! Dit is een traject van maximaal 18 maanden, met als vereiste een vooropleiding van minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma. Start: mei 2022.

Verzorgende IG

Wil jij werken én tegelijkertijd een mooi diploma behalen voor Verzorgende IG? Afhankelijk van je vooropleiding/werkervaring duurt de opleiding 2-2.5 jaar. Ook voor kandidaten met een oud vakdiploma gezinsverzorging/bejaardenverzorgende of verzorgende C/D wordt er een leerroute samengesteld. Start: augustus 2022.

Verpleegkundige verkort 2 jaar

Ben jij Verzorgende IG en wil jij al werkend een mooi diploma behalen voor Verpleegkundige? Solliciteer dan naar de tweejarige BBL-opleiding bij AxionContinu! Start: augustus 2022.

Vacatures voor leerlingen

Vacatures

Functiegroep
Werken en leren
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Locatie
-- Selecteer item --
Soort dienst
-- Selecteer item --
Vakgebied
-- Selecteer item --