Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken en leren bij AxionContinu

Bij AxionContinu zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen die graag in de ouderenzorg willen werken. Zelfs als je geen vooropleiding hebt, bieden wij jou de kans om bij ons te komen werken en leren in de zorg. Bij ons volg je een werk- en leertraject dat je binnen enkele jaren succesvol afrondt.

Ik ben Luc, zij-instromer bij AxionContinu

Opleidingen in de zorg

Bij AxionContinu bieden we diverse zorgopleidingen en unieke werk-leercombinaties. Ongeacht je huidige niveau, kun je direct starten met een zorgopleiding. Bij ons leer je niet alleen, maar maak je ook grondig kennis met onze organisatie. De zorgsector biedt talloze kansen voor jouw talenten. Of je nu helpende, verzorgende IG niveau 3, of verpleegkundige wilt worden, bij AxionContinu zijn de mogelijkheden eindeloos.

Werken als leerling verzorgende IG

Ontdek de perfecte balans tussen werken en leren in de zorgsector als leerling verzorgende IG. Met directe praktijkervaring, goede begeleiding, een betaalde baan tijdens je opleiding en talloze carrièrekansen, biedt deze carrière zowel persoonlijke groei als de mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van anderen. Zet jouw passie voor zorg om in een carrière en start vandaag nog jouw avontuur in de zorg.

Werken als leerling verpleegkundige

Werken als leerling verpleegkundige is de volgende boeiende stap voor gediplomeerd verzorgenden. Deze overstap biedt de mogelijkheid om je kennis te verdiepen, je carrière te laten groeien, diverse taken uit te voeren en een grotere impact te hebben op patiënten. Als ervaren zorgprofessional ben je goed gepositioneerd om te profiteren van deze kans om je professionele ontwikkeling naar nieuwe hoogten te tillen in de wereld van de verpleegkunde.

Jordy van Well foto

''Niet voor de aanbrengbonus van 350 euro, maar voor de echte kansen om het beste uit jezelf te halen.''

Bij locatie Voorhoeve, voelt Jordy zich gewaardeerd en gestimuleerd om te groeien. Lees hier hoe hij zijn directe vrienden en kennissen heeft geïnspireerd om zich ook bij ons aan te sluiten. En waaraan hij zijn welverdiende extraatje besteedt.

Start met jouw BBL opleiding in de zorg

Leg een stevige basis voor jouw toekomst met onze BBL-opleidingen. Of je nu een leerling verzorgende IG bent, met of zonder eerdere ervaring in de zorg, of een gediplomeerd verzorgende die de stap wil zetten naar leerling verpleegkundige, bij ons ben je aan het juiste adres. We verwelkomen iedereen die de ambitie heeft om te groeien in de zorg en bieden een uitstekende kans om jouw carrière in de gezondheidszorg naar nieuwe hoogten te brengen. Bekijk hier alle BBL zorg vacatures.

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Werken en leren
Locatie
-- Selecteer item --
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --
Werkdiensten
-- Selecteer item --
Geen vacatures gevonden