Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Axion Continu revalidatie Het Creatiehuis 1721

Bijbanen en vakantiebanen

Ben jij student aan een zorgopleiding en wil jij naast jouw studie graag werkervaring opdoen én goed bijverdienen? Bij AxionContinu ben je van harte welkom. We hebben voor jou mooie functies, waar je juist nu van extra waarde bent!

Bijbaan

Een bijbaan of vakantiebaan die past bij je studie is niet alleen nu leuk voor jou en je portemonnee, maar je bouwt ook aan een relevant en waardevol cv voor ná je studie. Je volgt momenteel een zorgopleiding, en wilt wat je leert graag in de praktijk brengen. Daar pluk je tijdens de rest van je studie ook weer de vruchten van.

We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken op welke locatie en in wat voor een functie je het liefst wil werken.
 We denken graag met je mee en zoeken samen de plek die het beste bij je kwaliteiten en opleiding past.

Werken tijdens corona

Studenten in de zorg worden niet ingezet bij cliënten met COVID-19, of bij mensen van wie wordt gedacht dat ze besmet zijn. Daarnaast doet AxionContinu er alles aan om haar medewerkers, vrijwilligers en cliënten te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Bijbanen in de zorg

Vacatures

Zoeken
Soort baan
Vakantiewerk / bijbaan
Opleidingsniveau
-- Selecteer item --
Plaats
-- Selecteer item --
Type zorg
-- Selecteer item --