Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Aanbrengpremie AxionContinu

Het vinden van nieuwe collega’s passende bij het DNA van AxionContinu, daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Voor jou: 350 euro netto én taart!

We hebben bij AxionContinu doorlopend vacatures. De beste kandidaten komen bij ons binnen via (persoonlijke) netwerken. Iedereen heeft een eigen netwerk van familie en vrienden. We maken daarvoor de werving van nieuwe collega's graag gebruik van. Jij bent immers de beste ambassadeur van AxionContinu die wij ons kunnen voorstellen. Bovendien kun jij een goede inschatting maken of iemand uit jouw netwerk past bij onze organisatie.

Het aanbrengen is erg simpel

1) De door jou aangedragen persoon solliciteert via www.werkenbij.axioncontinu.nl.
2) De persoon wordt aangenomen en geeft bij HR aan dat jij hem/haar hebt aangedragen.
3) Je ontvangt 350 euro netto als de persoon door zijn proeftijd is.

Heb je nog vragen over de procedure? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de HR-medewerkers van het HR Servicebureau via het e-mailadres hr.servicebureau@axioncontinu.nl. Ze staan klaar om je verder te helpen.

Win-winsituatie

Vrienden, familie, buurtgenoten en kennissen die door jouw positieve verhalen over AxionContinu geïnteresseerd zijn in een baan bij onze organisatie kun je bij ons aandragen. Omdat wij het heel fijn vinden dat je met ons op zoek bent naar personen die het ook leuk vinden om bij AxionContinu te werken kom je in aanmerking voor de “aanbrengpremie”. Als jij ervoor zorgt dat er een nieuwe medewerker in dienst komt, dan belonen we jou voor álle vaste functies vanaf FWG 35 én helpende plus (met deelcertificaten 301 en 302) met een netto bedrag van 350 euro en een smakelijke traktatie.

Hier vind je alle overige details met betrekking tot de regeling voor de aanbrengpremie: Aanbrengpremie