Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Aanbrengbonus ToekomstigeOptimisten

Het vinden van nieuwe collega’s passende bij het DNA van AxionContinu, daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Voor jou: 350 euro netto én taart!

We hebben bij AxionContinu doorlopend vacatures. De beste kandidaten komen bij ons binnen via (persoonlijke) netwerken. Iedereen heeft een eigen netwerk van familie en vrienden. We maken daarvoor de werving van nieuwe collega's of vrijwilligers graag gebruik van. Jij bent immers de beste ambassadeur van AxionContinu die wij ons kunnen voorstellen. Bovendien kun jij een goede inschatting maken of iemand uit jouw netwerk past bij onze organisatie.

Het aanbrengen is erg simpel

Het aanbrengen van ToekomstigeOptimisten is erg simpel:

1 ) Meld je beoogde nieuwe collega of langdurig toegewijde vrijwilliger aan via werkenbij.axioncontinu.nl en kies op het sollicitatieformulier voor de optie 'draag een ToekomstigeOptimist aan'.
2 ) Je hebt recht op de aanbrengbonus als de kandidaat door zijn proeftijd heen is.
3 ) De netto beloning van 350 euro wordt uitgekeerd in de maand nadat de nieuwe werknemer door zijn proeftijd is gekomen.

Heb je nog vragen over de procedure? Aarzel dan niet om contact op te nemen via recruitment@axioncontinu.nl. Ze staan klaar om je verder te helpen.

Win-winsituatie

Vrienden, familie, buurtgenoten en kennissen die door jouw positieve verhalen over AxionContinu geïnteresseerd zijn in een baan bij onze organisatie kun je bij ons aandragen. Omdat wij het heel fijn vinden dat je met ons op zoek bent naar personen die het ook leuk vinden om bij AxionContinu te werken kom je in aanmerking voor de “aanbrengbonus”. Als jij ervoor zorgt dat er een nieuwe medewerker in dienst komt, dan belonen we jou voor álle vaste functies en vrijwilligers die zich voor minimaal 6 maanden aan AxionContinu willen verbinden, met uitzondering van stagiaires en vakantiekrachten, met een netto bedrag van 350 euro en een smakelijke traktatie voor jouw afdeling.

Kijk op Zenya voor alle details over de regeling! En heb je vragen of tips? Laat het ons weten!